BËHU I ZËSHËM!

Mundësitë për Vullnetarizëm

Bashkohuni me Rrjetin e Ambasadorëve!

Zgjidhni kauzën më të përshtatshme për profilin tuaj dhe filloni të jeni vokal për ata që kanë nevojë për ju!

Bëhuni Ambasador - Bëhuni Ndryshimi!

Congratulation!

Thank you for applying. We’ve received your application and it’s currently under review. Once our Administrator has looked it over, your profile will be added to the Platform. We appreciate your interest and look forward to your valuable contributions as an Ambassador on our platform.