Ne jemi NJË
Një grup pasionant i ambasadorëve të rinj të bashkuar me një qëllim të përbashkët: të katalizojnë ndryshime pozitive.
KLIKO KËTU
Ndaloni agresionin
SË BASHKU ne mbrojmë viktimat e agresionit.
KLIKO KËTU
Qëndrueshmëria
SË BASHKU ne kujdesemi për planetin tonë!
KLIKO KËTU
Edukimi
BASHKË mësojmë.
KLIKO KËTU
Erasmus+
Cyberbullying Peer Ambassadors Network - i financuar nga Bashkimi Evropian përmes programit Erasmus+.
KLIKO KËTU
Previous slide
Next slide

të fuqishëm së bashku!

Ne jemi në një mision për të zgjidhur problemet

Ambassadors Network - BASHKOJMË NJERËZIT, INSPIROJMË NDRYSHIME!

Bashkohuni RRJETIT TË AMBASADORËVE dhe bëhuni pjesë e një komuniteti dinamik të përkushtuar për të bërë ndryshim. Së bashku, ne jemi të bashkuar në pasionin tonë për ndryshime pozitive, duke përforcuar ndikimin tonë dhe duke krijuar një botë më të mirë për të gjithë. Bashkohuni me ne sot dhe jini një katalizator për transformim!

Mendimet e Ambasadorëve

VULLNETARËT E ICE

ORGANIZATA ICE

Keni Ndonjë Pyetje

+40 (353) 568 922

Si mund t'JU ndihmojmë?

Për çdo informacion shtesë që mund t'ju nevojitet, mos hezitoni të na kontaktoni! Ne jemi këtu për ju!

Përqafoni mundësinë për t’u bërë ambasador dhe për të bërë një ndikim domethënës në botë. Bashkohuni me rrjetin tonë dhe bëhuni një katalizator për ndryshim, duke frymëzuar të tjerët për të krijuar një të ardhme më të mirë.

Ambasadori efektiv kërkon një sërë aftësish thelbësore. Komunikimi i qartë dhe bindës, aftësia për të ndërtuar marrëdhënie dhe për të treguar ndjeshmëri, dhe aftësitë angazhuese të të folurit në publik janë thelbësore. Për më tepër, cilësitë e lidershipit, ndjeshmëria kulturore, aftësitë kërkimore dhe analitike, përshtatshmëria ndaj situatave në ndryshim dhe rrjetëzimi efektiv janë të gjitha aspekte të rëndësishme të të qenit ambasador. Zhvillimi dhe përmirësimi i këtyre aftësive do të rrisë efektivitetin tuaj në mbrojtjen e kauzës suaj.

Para se të aplikoni për t’u bërë ambasador, është e rëndësishme të merren parasysh disa aspekte kryesore. Kuptoni misionin dhe vlerat e organizatës që do të përfaqësoni. Merrni njohuri për çështjet përkatëse. Zhvilloni aftësi të forta komunikimi, ndjeshmëri dhe ndjeshmëri kulturore. Jini të përgatitur për bashkëpunim, përkushtim dhe role të mundshme udhëheqëse.

Email: internationaleducenter.org@gmail.com
Facebook: @International EduCenter / @CyberbullyingPeerAmabassadorsNetwork