Ние сме едно
Страсна група на млади амбасадори обединети со заедничка цел: да катализираат позитивни промени.
Кликни тука
Запрете ја агресијата
ЗАЕДНО се залагаме за жртвите на агресијата.
Кликни тука
Одржливост
ЗАЕДНО се грижиме за нашата планета!
Кликни тука
Едукација
ЗАЕДНО учиме.
Кликни тука
Еразмус+
Cyberbullying Peer Ambassador Network - финансирана од Европската Унија преку програмата Еразмус+.
Кликни тука
Previous slide
Next slide

моќни заедно!

Ние сме во мисија да ги решиме проблемите

Мрежа на амбасадори - ПОВРЗУВАЊЕ НА ЛУЃЕТО, ИНСПИРИРАЧНИ ПРОМЕНИ!

Придружете се на МРЕЖАТА НА АМБАСАДОРСИТЕ и станете дел од динамична заедница посветена на правење разлика. Заедно, ние сме обединети во нашата страст за позитивни промени, засилување на нашето влијание и создавање подобар свет за сите. Придружете ни се денес и бидете катализатор за трансформација!

Мисли на амбасадорите

волунтерите на ICE

Организацијата ICE

Како можеме да помогнеме?

За какви било дополнителни информации што можеби ќе ви требаат, не двоумете се да не контактирате! Ние сме тука за вас!

Прифатете ја можноста да станете амбасадор и да направите значајно влијание врз светот. Придружете се на нашата мрежа и станете катализатор за промени, инспирирајќи ги другите да создадат подобра иднина.

Ефективното амбасадорување бара низа основни вештини. Јасната и убедлива комуникација, способноста да се градат односи и да се покаже емпатија и да се ангажираат вештините за јавно говорење се клучни. Дополнително, лидерските квалитети, културната чувствителност, истражувачките и аналитичките способности, приспособливоста кон променливите ситуации и ефективно вмрежување се сите важни аспекти на да се биде амбасадор. Развивањето и усовршувањето на овие вештини ќе ја подобри вашата ефикасност во застапувањето за вашата кауза.

Пред да аплицирате за да станете амбасадор, важно е да разгледате неколку клучни аспекти. Разберете ја мисијата и вредностите на организацијата што ќе ја претставувате. Стекнат знаење за релевантните прашања. Развијте силни комуникациски вештини, емпатија и културна чувствителност. Бидете подготвени за соработка, посветеност и потенцијални лидерски улоги.

Е-маил: internationaleducenter.org@gmail.com
Facebook: @International EduCenter / @CyberbullyingPeerAmabassadorsNetwork